Tallinn korraldab taas lastele suviseid ujumiskursusi

PM Tervis
Copy
Ujumine. Pilt on illustreeriv.
Ujumine. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kolmandat suve järjest pakub Tallinn 7-10-aastastele lastele võimalust osaleda ujumiskursustel. Kursused toimuvad juulis ja augustis kolmes linna ujulas ning on mõeldud nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

«Suvi pakub võimalusi erinevate veekogude ääres aega veeta. Elementaarne ujumisoskus on veemõnude nautimisel äärmiselt oluline. Ujumiskursuse eesmärk on arendada spordihimulisi ja enesekindlaid lapsi, kel oleksid vajalikud oskused, kuidas vees ohutult hakkama saada. Kooli õppekavades on ujumise algõpe kohustuslik, kuid suvised kursused aitavad varem õpitut meelde tuletada või esmased oskused omandada. Sel suvel on lisaks algõpetuse kursustele võimalus osaleda ka edasijõudnute rühmas,» rääkis abilinnapea Tiit Terik.

Kuuajased kursused 7-10-aastastele lastele toimuvad juulis ja augustis Õismäe, Nõmme ja Sõle ujulas, tunniplaaniga saab tutvuda Tallinna kultuuri- ja spordiameti kodulehel. Ujuma õpitakse väikestes, kuni 12-liikmelistes gruppides. Ujumiskursus maksab 25 eurot lapse kohta, osalemiseks on vajalik eelregistreerimine.

Laste suvised ujumistreeningud on osa lastele ja noortele korraldatud Tallinna suvetreeningute sarjast, mida korraldab Tallinna kultuuri- ja spordiamet koostöös haridusametiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles