TERVISEKOMPASS Eneseotsingute pikk tee

PM Tervis
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Vaimse tervise erisaade «Räägi, kuidas sul päriselt läheb» paneb hooajale punkti eneseotsingute teemaga. Uute külalistega kohtume juba sügisel. 

Enda koha leidmine elus on protsess, mis võib kesta aastaid. Inimeseks kujunemine peidab endas kogemuste ja enda aktsepteerimist. Eneseotsinguid mõjutavad kahtlemata ka lähedal seisvad inimesed ehk perekond ja sõbrad. Kuidas leida oma tee ning millist rolli mängivad selles emotsioonid, otsused ja teised inimesed? Sellest kõigest räägib külaline Nathan Metsala. Saadet juhib Hille Luht-Pihelgas.

Saate lõpus tutvustab mänguterapeutide koolitaja ja Eesti Mänguterapeutide Assotsiatsiooni asutajaliige Sirli Kivisaar, mis on mänguteraapia. Kivisaar selgitab, keda teraapiasse oodatakse ja mida seal täpsemalt tehakse.

Noortele suunatud taskuhääling «Räägi, kuidas sul päriselt läheb» on Postimehe terviseportaali ja sarja «Teaduse ja kunsti mängud» erisaade, mis läheb eetrisse korra kuus. Igas osas tulevad külla noored inimesed, kes jagavad oma kogemusi ja mõtteid erinevatel vaimse tervise teemadel.

Hea noor! Kui sa soovid jagada oma kogemust, anda tagasisidet või tulla ise saatesse, kirjuta vaimsetervisepodcast@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles