46-AASTANE ETTEVÕTJA IHKAB SAADA NOOREKS Kas šokilaineteraapia parandab meeste seksuaalset võimekust?

Jaana Otsa
, Suvereporter
Copy
Bryan Johnson koos pojaga
Bryan Johnson koos pojaga Foto: Mashable ME

Üllatavalt on tehnoloogiamiljonär Bryan Johnson jälle meedias tähelepanu keskpunktis oma ebatraditsioonilise lähenemisviisiga kerimaks tagasi enda bioloogilist vanust. Sel korral räägib mees julgelt oma teekonnast, kuidas ja miks võttis ta vastu otsuse läbida peenise eksperimentaalset ja meditsiinilist protseduuri. Tuleb välja, et põhjus on hoopis tähenduslikum, kui esialgu oskaksime aimata. 

Pärast seda, kui ettevõtja Bryan Johnson ei saanud enam oma teismelise poja vereülekannetest mingit kasu, otsustas varajane Futurismi investor astuda sammukese edasi parema ravi suunas, kus suguelundeid šokeeritakse helilainetega. 

Šokilaineteraapiat, mis on eriti tunnustatud Bostoni lastehaigla ja Clevelandi kliiniku poolt, kasutatakse peamiselt lihasluukonna seisundite parandamiseks ja on taastuva teraapia eest. Ravi hõlmab madala energiaga šokilainete suunamist konkreetsele probleemsele piirkonnale, mis soodustab suurenenud verevoolu, kasvuhormoonide tootmist ja uute kudede teket, nagu toob välja Bostoni lastehaigla ametlik teave. 

Anti-Aging Centeri tegevjuht Stephanie Wolff võrdleb protsessi jõutreeninguga, selgitades, et keha reageerib lihastes mikrokahjustuste tekkimisele, parandades ja taastades kudesid tugevama verevooluga, mis viib tervemate ja vastupidavamate kudedeni. 

Utah' ülikooli uroloogia osakond kinnitab, et enamik inimesi, kes läbivad terapeutilist šokilaineteraapiat suguelundite piirkonnas, kogevad harva ja väheolulisi kõrvaltoimeid. Siiski on pärast protseduuri täheldatud valulikke erektsioone, sinikaid, verd uriinis ja isegi peenise kõverust. 

Kuigi paljud eelistavad selliseid protseduure teha meditsiinilises keskkonnas, avaldas Wolff Rolling Stone'ile, et Novus Anti-Aging Center pakub omaenda kohandatud seadet Fööniks, mida patsiendid saavad kasutada ka kodus. Seade meenutab tavalist sekslelu, kuid terapeutilise šokilaineteraapia ja seksuaalseks stimulatsiooniks mõeldud seadme vahel on suur erinevus. 

Wolff rõhutab, et tema kliinikus käib erineva taustaga ja vanuses mehi, näiteks  maailmakuulsused, veoautojuhid või staarid, kes soovivad parimat tulemust. Siiski neil, kes loodavad selle mitme kliiniku poolt mitte heakskiidetud eksperimentaalse ravi käigus taastada oma seksuaalset võimekust, võib tekkida pettumus. Ravi ei kuulu kindlustuskaitse alla ja võib minna maksma tuhandeid dollareid. 

Siiski on jäänud õhku küsimus, kas Bryan Johnson on täitnud selle raviga oma eesmärgi. Johnson on vihjanud, et jagab suguelundi arengust fotojäädvustusi, jättes uudishimulikumatele meeltele võimaluse tulemust ise uurida. 

Ajastul, kus igavese nooruse saavutamiseks järgitakse ebatraditsioonilisi meetodeid, pakub Johnsoni uusim šokilaineteraapia eksperiment, mille eesmärk on meeste seksuaalse võimekuse parandamine, märkimisväärset tähelepanu ja näitab, mis piirini on inimesed valmis minema soovitud tulemuste saavutamiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles