Tellijale
KAS TEADSID? ⟩ Paljud oomega-3-rasvhapete toidulisandid on roiskunud
![Oomega-3-rasvhappeid leidub kõige rohkem rasvastes külmaveekalades ja lina-, chia- või kanepiseemnetes.](http://f10.pmo.ee/Ce3OYjdnWRK8anz8VCv9ia5S0G8=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2023/09/21/15606892t1hb788.jpg)
Paljud käsimüügis olevad oomega-3-rasvhapete toidulisandite tervisekasud on vähenenud. Hiljutised uuringud on kinnitanud nende roiskumise taset, eriti populaarsemates toodetes, mis tekitab tarbijate ostetavate vitamiinide kvaliteedi ja efektiivsuse kohta küsimusi. Kuna need toidulisandid on laialdaselt kasutuses, on avastus tekitanud muret nii uurijate kui ka tarbijate seas.
George Washingtoni ülikooli teadlaste uuringute kohaselt võivad paljud käsimüügi oomega-3-rasvhapete toidulisandid olla roiskunud. Seda mõõdetakse toidulisandis sisalduva õli järgi. Mida rohkem toidulisand oksüdeerub, seda vähem toitaineid tarbijale jõuab.
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.