Kui ainult ilupediküürist ei piisa

Jalaravi Kliinik OÜ
Copy
Foto: Jalaravi Kliinik OÜ

Jalaravi Kliiniku teenust vajavad inimesed, kellele tavaline ilupediküür nende jalaprobleemidele lahendust ei paku ja need, kes tunnevad, et nad ise enam oma jalgade eest hoolitsemisega hakkama ei saa. Seda kas siis ealiste või tervisest tulenevate iseärasuste tõttu. Paljudel jalaprobleemidega inimestel on tekkinud oma murede pärast häbitunne ja tavalise ilupediküürija vastuvõtule ei juleta minna - siis on Jalaravi Kliinik just see õige koht. Kliiniku spetsialistid teevad ka koduvisiite, õde tuleb kõige vajalikuga kohale ja teostab ravipediküüri.

Enamus kliente on vanuses 30 - 65 aastat, aga kliinikusse on pöördunud ka beebide vanemad lapse sissekasvanud varbaküüne probleemiga või soolatüügastega. Samas on suur ka eakate klientide osakaal, ka üle 100 aastaseid on patsientide seas.

Kliiniku spetsialistide praktika näitab, et alles 30ndates hakatakse märkama oma jalaprobleeme ja nendele lahendusi otsima. 45+ vanuses võivad olla aga tekkinud esimesed probleemid, mida oleks saanud õigeaegse sekkumisega kas ennetada või leevendada.

Kliiniku õed ja jalaspetsialistid on väga asjatundlikud, nad on saanud erialaseid täiendkoolitusi nii Eestis kui ka välismaal. Kui kliiniku spetsialistid probleeme ikkagi lahendada ei saa, suunatakse inimene teiste spetsialistide juurde (ortopeedid, füsioterapeudid, nahaarstid jt).

Foto: Jalaravi Kliinik OÜ

Kümme aastat vanad jalanõud võivad olla ebatervislikud

Kõige tavalisem kliinikusse pöördumise põhjus on sissekasvanud küüs. Tavaliselt on see tingitud mitmete ebasoodsate asjaolude kokkulangemisest, sagedaseim põhjustaja on aga liiga väike jalanõu.

Inimesed ei ole teadlikud, et elu jooksul labajalg muutub ja näiteks kümme aastat tagasi ostetud kingad enam ei sobi. Kuidas teada, kas need jalanõud, mis teil on, on teie jalgadele sobivad? Joonistage paberile oma jalajälje kujutis, lõigake see välja ja sobitage oma jalanõudesse. Kohe on näha, kas jalanõus on piisavalt ruumi või peaks soetama suuremad, mugavamad jalanõud.

Teine sagedane kliinikusse pöördumise põhjus on vale jalanõu kandmise tulemusel tekkinud üks või mitu nahapaksendit või valulikku konnasilma. Ka nende osas saavad kliiniku õed aidata. Vastuvõtule pöördutakse ka siis kui on paksenenud küüned, rullküüned, küüne- või nahaseen. Ka nendele probleemidele on lahendused olemas. Vahet ei ole kas labajala muutused on toimunud ea või trauma tõttu.

Kliinikus antakse sulle ka edasised soovitused koduseks jalahoolduseks ning samuti soovitatakse tooteid või abivahendeid, millega kodus mugavalt jalgade eest hoolitsemist jätkata. Vahel tuleb inimestele üllatusena, et ka kodus peab jalgu või küüsi kreemitama või õlitama või jalanõu sees varvaste vahel näiteks varbaeraldajat kandma. Koduseks järelhoolduseks saad kliinikust kaasa osta jalahooldustarbeid, või siis soetad need mugavalt e-poest: jalakaubamaja.ee.

Meil on kolm esindust Tallinnas ja üks Keila Tervisemajas. Registreerimisel võiks arvestada, et järjekorrad on vähemalt kahe kuni nelja nädala pikkused, sõltuvalt hooajast. Jalaravi Kliinikus maksab protseduuri eest klient ise.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles