Reishi e. lakkvaabiku seene imeline maailm: loodusliku tervise ja heaolu allikas.

Shroomwell
Copy
Foto: Shroomwell

Kas oled kuulnud Reishi seenest ehk lakkvaabikust? See erakordne looduslik tervendaja on antiikse Aasia meditsiinitraditsioonide pärl, pakkudes inimkonnale tervise ja heaolu toetust juba üle 2000 aasta. Reishi seen, mida tihti nimetatakse “elujõu eliksiiriks”, on enam kui pelgalt seen, see on tõeline kingitus nii kehale kui hingele. Siin on mõned põnevad faktid ja positiivsed omadused, mida Reishi seen võib pakkuda.

Reishi seen, tuntud ka kui lakkvaabik, on põnev looduslik tervendaja, mille rikkalik ajalugu ja kasulikud omadused on inimkonna tervisele ja heaolule märkimisväärselt kaasa aidanud. Reishi seenel on sügavad juured antiikse Aasia meditsiinitraditsioonides, olles oma tervendavate omadustega inimkonna teenistuses olnud üle 2000 aasta. Tänapäeval on selle müstilise seene kasulikkus tervisele teaduslikult tõestatud ning Reishi on muutunud üheks populaarseimaks tervisetoodete koostisosaks üle kogu maailma​.

Shroomwell Reishi tinktuur.
Shroomwell Reishi tinktuur. Foto: Shroomwell

Kuidas Reishi e. lakkvaabik saab sind aidata:

  1. Immuunsüsteemi tugevdamine: Reishi seen sisaldab immuunsust toetavaid aineid nagu triterpeenoidid, proteiinid ja polüsahhariidid, mis aitavad parandada immuunrakkude tootmist ja keha kaitsevõimet erinevate haiguste vastu.
  2. Stressi juhtimine: Lakkvaabik on looduslik adaptogeen, mis aitab kehal paremini kohaneda erinevate stressiolukordadega ja säilitada emotsionaalset tasakaalu.
  3. Vaimse heaolu toetamine: Reishi seene põletikuvastased omadused aitavad leevendada stressi ning soodustavad lõõgastumist ja rahulikku und, aidates kaasa paremale vaimsele heaolule ja rahulikumale meelele.
  4. Elujõudu ja pikaealisust soodustavad omadused: Reishi seen on iidsetest aegadest peale olnud hinnatud oma elujõudu ja pikaealisust soodustavate omaduste poolest, aidates toetada füüsilist tervist ja pikemat ning kvaliteetsemat elu.
  5. Efektiivne omastamine: Näiteks Shroomwell’i Reishi ekstrakt on valmistatud unikaalse topelt ekstraheerimise protsessi abil, mis tagab kiirema ja tõhusama omastamise võrreldes pulbrite ja tablettidega.
  6. Traditsiooniline ja modernne: Reishi seen ühendab endas iidse tarkuse ja kaasaegse teaduse, pakkudes teaduslikult tõestatud tervisekasu ja looduslikku toetust Sinu heaolule.

Oluline on olla järjepidev – muuda Reishi kasutamine igapäevaseks rutiiniks. Esmaste tulemuste tajumiseks võib minna mõni päev kuni 2-3 nädalat – inimeste kehad on erinevad.

Võta Reishi tinktuuri enne magama minekut. Kolm pipeti täit otse keele alla või lisa tinktuuri tee, smuuti või mõne muu joogi sisse. See ei mõjuta selle tulemust ega olemust.

Tagasiside meie Reishi tinktuuri kasutajalt Fredilt:

Tere,

Soovisin anda tagasisidet Reishi tinktuuri kohta. Olin skeptiline, aga reklaam jutt une jaoks oli hea. Kohe sama ööse proovisin ja pean tunnistama, et uni oli tõesti väga hea ja värvilised ilusad unenäod olid. Ostsin järgmine päev teise veel. Katsetasin 8 ööd ja siis ei võtnud nädala. Vahe oli selgelt tuntav. Peale seda võtsin kui oli vaja n.ö kiiresti magada ehk uneaega jäi lühikeseks 5-6 h või ka vahest nii sama. Muutused seda tarbides olid järgmised:

1. Une kvaliteet oli super hea.

2. Hommikul oli väga välja puhanud tunne

3. Seksuaalsusele mõjus hästi (ilmselt sellest, et olin paremini puhanud)

4. Närvikavale mõjub hästi, tuju on oluliselt parem.

5. Energiat tegutsemiseks ja trenniks on rohkem.

Neid muutusi on veel, mille põhjuseks on ilmselgelt hea uni. Mina soovitan seda kindlasti inimestele, kes soovivad hästi magada! Palju edu teile ettevõtmises! Saite endale ilmselt püsikliendi 🙂

Parimate soovidega,

Fred Linnukütt

Tutvu meie e-poe Reishi tootevalikuga SIIN.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles