Skip to footer
Saada vihje

SÄÄSTURETSEPT Loe, kuidas teha kiludest lihtsat sooja toitu

Kiluroog

Majanduslikult proovilepaneval ajal kuluvad kilud marjaks ära juba enne Vabariigi aastapäeva. Kiluleivad maitsevad head ka soojalt.

Kuumad kiluleivad juustu ja maitserohelisega valmivad 15-20 minutiga.

  • 4 viilu (4x30 g) koorikleiba
  • 4 spl (60 g) võid
  • 1 karp (240 g) praetud kilusid tomatis
  • 4 (4x15g) viilu juustu
  • Serveerimiseks soovi korral tilli, värskeid salati- või rukolalehti
  1. Määri leibadele võid ja lao leivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
  2. Jaga kilukonserv leibadele ning kata juustuviiludega.
  3. Küpseta 220˚C juures umbes 10 minutit või kuni juust kaunilt sulab. 
  4. Kaunista soojad leivad ahjust tulles tilli, salati- või rukolalehtedega.

Toitev ja säästlik retsept pärineb Tervise Arengu Instituudi retseptivihikust.

Kommentaarid

Märksõnad

Tagasi üles