Chaga Health on nüüd Shroomwell. Tule tutvu uue tootevalikuga!

Shroomwell
Copy
Foto: Shroomwell

Chaga Health on nüüd Shroomwell, kuid eestlaste poolt armastatud eliksiiride kvaliteet püsib endiselt. Uuendus ei puuduta mitte ainult nime, vaid ka pakendi disaini. Tõrvas asuv kõrgema kvaliteedistandardiga tehas jätkab endiselt eliksiiride tootmist, pakkudes nüüd uusi maitseid ja kombinatsioone koos teiste tuntud meditsiiniseentega peale Chaga ehk musta pässiku.

Shroomwelli eliksiirides on Eesti looduslik puhtus, maailmatasemel kvaliteet, tehnoloogiline edumeelsus ning esiemade pärandretseptid edukalt ühendatud. Must pässik on Eesti metsade kingitus, tuntud oma mitmekülgsete kasutusvõimaluste poolest. Shroomwell ei keskendu enam ainult Chagale, vaid laiendab oma horisonti, kaasates eliksiiridesse ka teisi meditsiiniseeni, nagu Lion’s Mane, Shiitake ja Reishi, mis kõik on kasulikud inimeste tervisele.

„Meie juured on Chagas, kuid meditsiiniseente kasvav populaarsus maailmas on innustanud meid laiendama oma teadmisi ja tootevalikut. Shroomwelli nimi peegeldab meie kasvanud kompetentsi ja pühendumist mitmekesistele meditsiiniseentele,“ ütleb Shroomwelli juht Silver Laus.

Foto: Shroomwell

Uue tootevalikuga on Shroomwell lisanud sortimenti uus eliksiiri, mis ühendab Chaga ja Shiitake seente jõu koos musta pipra, musta ploomi ja grenadilliga, et toetada organismi puhastumist. Traditsioonilises Hiina meditsiinis on Shiitake seened tuntud kui elujõu ja ilu allikas, mis on kasulikud ainevahetuse ja külmetushaiguste leevendamisel.

Chaga sisaldavate toodete uus kollektsioon, sealhulgas populaarne mustsõstraga eliksiir, millele on nüüd lisatud ingver, on kättesaadav Shroomwelli veebisaidil.

Chaga Healthi ehk uue nimega Shroomwelli tootevalik on märkimisväärselt täienenud ning pakume nii eliksiire, tinktruure, suuspreisi kui ka tervislikke alternatiive energiajookidele. Tule ja tutvu meie uue valikuga.

Lisaks on lõpumüük vana disainiga Chaga Health toodetele, kus leiad oma vanad lemmikud eriti soodsate hindadega - LÕPUMÜÜK

Copy

Märksõnad

Tagasi üles