Talvine turgutus sulle ja sinu lähedastele: Chaga Health Eliksiir metsmustikaga

Shroomwell
Copy
Foto: Shroomwell

Chaga Health Immuno Talve-Eliksiir Metsmustikaga on suurepärane kingiidee endale ja lähedastele. See suurepärane toidulisand on rikastatud erinevate koostisosadega.

Peale chaga ehk musta pässiku sisaldab eliksiir ka metsmustikat, mis on tuntud oma antioksüdantide poolest, aidates võidelda vabade radikaalidega. Õun lisab eliksiirile looduslikke suhkruid ja maitset, samas kui raudrohi toetab seedimist ja rahustab. Männikasvud on tuntud oma rahustava toime poolest ning jõuluvürtsid nagu kaneel, nelk ja kardemon pakuvad mitte ainult meeldivat maitset, vaid ka aitavad soojendada ja tõsta meeleolu külmematel talvekuudel.

Foto: Shroomwell

Lisaks on see toode veganitele sobilik ja ei sisalda lisatud suhkruid, mis teeb selle ideaalseks valikuks terviseteadlikule inimesele. Selle kõrge C-vitamiini sisaldus aitab tugevdada immuunsüsteemi, eriti külmal ajal, kui keha vajab täiendavat tuge. Eliksiiri tarbimine on lihtne: vaid 1–2 korda päevas enne sööki, muutes selle ideaalseks lisandiks igapäevasesse rutiini.

Chaga Health Immuno Talve-Eliksiir – tee endale ja lähedastele hooliv kingitus!

Shroomwellil on olemas ka perepakid, kus saad eliksiirid veelgi soodsamalt, lausa 41% soodustusega – perepaki leiad siit.

Vaata Shroomwelli ehk endise Chaga Healthi tooteid siit.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles