Kingitus sõbrannale. Unustamatu kingituse inspiratsioonid

Pepco
Copy
Foto: Pepco

Teie sõbranna väärib kõike parimat. Tehke talle meeldejääv kingitus. Avastage parimaid kingiideid sõbrannale koos Pepcoga.

Sõbrad on meiega alati, kui me neid vajame. Seega, kui saabuvad pühad ja kingituste tegemise aeg, tasub kaaluda, millele unustamatute mälestuste loomiseks panustada. Meie PEPCO nõuannete ja inspiratsiooni loendist leiate sõbrannale ideaalse kingituse!

Mida valida sõbrannale kingituseks?

Pole midagi ilusamat kui lähedane sõprus. Selle rõhutamiseks otsustame sageli sõbrale kingitusi teha. Kinkimise kunsti puhul on kõige tähtsam naeratus kingisaaja näol – lõppude lõpuks ühendavad meid just rõõmuhetked, sära silmis ja naer.

Võib tunduda, et lähedasele sõbrannale kingituse tegemises pole midagi keerulist. Veetes koos palju aega teame teise inimese argielu, harjumusi ja plaane. Sellegipoolest ei ole õige kingituse valimine alati lihtne, eriti kui soovite teha kingituse ilma erilise põhjuseta.

Just seetõttu valmistasime teile ette kogumiku nõuandeid ja inspiratsioone, mis aitavad teil sõbrannale ideaalse kingituse valida. Vaadake, kuidas saate oma lähedast inimest üllatada ja eriline sündmus või tavaline päev unustamatuks elamuseks muuta!

Loominguline või praktiline? See sõltub!

Kingitust tegev sõbranna
Kingitust tegev sõbranna Foto: Pepco

Sobiva kingituse valimisel seisame tavaliselt küsimuse ees: kas see peaks olema praktiline või originaalne? Ühest vastust ei ole. Kõik sõltub sellest, milline inimene teie sõbranna on.

Kui ta suhtub ellu pragmaatilisemalt, on pigem minimalismi austaja ja talle ei meeldi tarbetuid asju koguda, on mõistlikuma panustada praktilisele kingitusele, mida ta ka tegelikult kasutab. See võib olla uus kodutehnika, lemmikkosmeetika, vajalik riideese või spordivahend. Püüdke enne valiku tegemist oma sõbrannalt või tema partnerilt ettevaatlikult uurida, et kingitus tema vajadustele reaalselt vastaks.

Teie sõbranna armastab üllatusi, loomingulisi vidinaid ja omatehtud meeneid – mitte tingimata praktilisi asju –, mis rõõmu valmistavaid? Kui jah, siis otsustage julgelt originaalse kingituse kasuks! Sellise valiku puhul piirab teid ainult teie kujutlusvõime. Võite panustada langevarjuhüpete laadi meeletutele ettepanekutele või tee-see-ise kingitustele – nagu käsitsi valmistatud küünlad või kosmeetikatooted. Selline kingitus toob kindlasti suurt rõõmu ja loob ühiseid mälestusi.

Kingitused aktiivsele inimesele

Sõbrannad teevad teineteisele jõulukingitusi
Sõbrannad teevad teineteisele jõulukingitusi Foto: Pepco

Kui teie sõbranna on füüsiliselt aktiivne või harrastab teatud kindlat spordiala, keskenduge tema energilise eluviisiga sobivatele esemetele. Hea idee on kaasaegne nutikell, mis võimaldab jälgida kõiki treeninguga seotud parameetreid, nagu südame löögisagedus või treeninguaeg. GPS-funktsiooniga nutikell õigustab ennast ka mägimatkadel.

Sama praktiline on ka lemmikjõusaali või fitnessklubi kuupääse. Selline kingitus ei ole mitte ainult täiendav motivatsioon treenimiseks, vaid ka värav mitmesuguste kehaliste tegevuste – jõutreening, kardiotreening, intervalltreening, mitmesugused rühmatrennid jm – juurde.

Võite valida ka sporditarvikud, näiteks juhtmevabad kõrvaklapid, treeningu ajal muusika nautimiseks, ning mahuka akupanga, mis on ideaalne pikkadel jalutuskäikudel ja mägiradadel.

Kingitused sisekujunduse austajale

Kuidas valida kingitus sisekujundusele rõhku panevale sõbrannale? Juhinduge eelkõige tema maitsest. Kindlasti tunnete suurepäraselt tema kodu sisustust, seega mõelge millelegi, mis võiks sulanduda interjööri, samal ajal talle teid meenutades.

Suurepäraseks ideeks on elegantsed seinakaunistused, nagu nt pildiraamid, millesse paigutate teie ühisfotod või eritellimusel valminud maali. See on kingitus, mis sobib igasse kodusse ja äratab mälestusi iga kord, kui sõbranna seda vaatab.

Alati on õnnestunud kingituseks küünlad ja küünlaalused. Need pisiasjad mitte ainult ei lisa interjöörile iseloomu ja tekita pimedatel õhtutel hubase atmosfääri, vaid täidavad ruumi ka rahustava aroomiga. Lõhnaküünlaid valides veenduge, et nende lõhn vastab teie sõbranna maitsele.

Kui teie sõbrannale meeldib elav interjöör, panustage igasse ruumi palju energiat toovatele lilledele ja taimedele. Valik on piiramatu, kuid järgige tema suhet taimedega. Juhul, ta selles valdkonnas väga pädev ei ole, valige pigem vastupidavad ning vähenõudlikud potitaimed nagu näiteks sulgvõhk, havisaba, turdleht või aaloe.

PEPCO infograafika: Huvitavad kingiideed sõbrannale
PEPCO infograafika: Huvitavad kingiideed sõbrannale Foto: Pepco

Kingitus naisrändurile

Elamuste otsijate puhul on parim panustada praktilistele kingitustele või sellistele, mis võimaldavad unustamatuid reisihetki jäädvustada. Võite valida kõik vajalikud reisitarbed mahutava isikupärastatud seljakoti. See peaks olema mugav, mõõtmetelt ja kaalult sobiv ning veekindel – eriti kui teie sõbranna on „metsikute“ reiside austaja.

Linnaturistile oleks seevastu ideaalseks kingituseks elegantne ratastel kohver. Veenduge, et valite optimaalse, st lennuliini poolt tunnustatud suuruse. Rattad peaksid pöörlema mõlemal teljel ja käepide peaks olema reguleeritav. See ei ole mitte ainult väga praktiline, vaid ka esteetiliselt meeldiv ja igat välisreisi lihtsustav kingitus.

Reisihuviline sõbranna oskab kindlasti hinnata ka analoogfotoaparaati või kiirfoto väljatrüki funktsiooniga mini digikaamerat. Selline vidin on reisi ajal eriliste hetkede jäädvustamiseks asendamatu kaaslane. Ei võta palju ruumi ja võimaldab talletada unustamatuid hetki tülika haaramiseta nutitelefoni järele.

Kingitus ilu ja lõõgastuse tarbeks

Kaks sõbrannat joovad talvel väljas sooja jooki
Kaks sõbrannat joovad talvel väljas sooja jooki Foto: Pepco

Tahate sõbrannale ühe (või koguni mitu) rõõmuhetke kinkida? Suurepäraseks ideeks on kosmeetikatooted. See kingitus rikastab sõbranna kodust tualettlauda ning võimaldab tal avastada täiesti uusi tooteid, koostisi ja meigivahendeid. Selleks, et kosmeetikatoodete kasutamine pakuks puhast rõõmu, võtke valides arvesse tema nahatüüpi, jumet ja tekstuuri või lõhnaga seotud eelistusi.

Vautšer lõõgastavale massaažile kahele või ühisele spaakülastusele annab ideaalse võimaluse koos aega veeta ning keha ja vaimu turgutada. Sellise kingituse võib loominguliselt kujundada või näiteks lillekimbule lisatud elegantsesse ümbrikusse paigutada.

Samuti tasub panustada klassikale, st parfüümidele, mille lõhnaga lähedane sõbranna teiega alati seostuma jääb. Sellise kingituse kasuks otsustage siis, kui teate hästi, millised lõhnanoodid talle meeldivad – lillelised, idamaised, tsitruselised, puidu või chypre? Uurige see kindlasti välja, sest valesti valitud lõhn võib jäädagi igaveseks peitu tualettlaua sügavusse.

Copy
Tagasi üles