Ida-Viru keskhaigla tunnustas patsientide poolt palavalt armastatud arste

PM Tervis
Copy
Tatjana Borissova
Tatjana Borissova Foto: Ida-Viru keskhaigla

Ida-Viru keskhaigla kvaliteediosakonna töötajad teevad igal aastal kokkuvõtteid patsientidelt tulnud tagasisidest. Eelmisel aastal tänati kõige rohkem kuut töötajat, kelle seas on arstid, õde, hooldaja ja teised tervishoiutöötajad.

Kogu kollektiivina tänati enim klienditeeninduse teenistust ja M5 sisehaiguste osakonda (neuroloogia).

Kõige rohkem tänati kahte arsti – sisehaiguste vanemarsti dr Ljudmila Poklonskajat ja M3 sisehaiguste osakonna arsti dr Tatjana Borissovat.

Ljudmila Poklonskaja
Ljudmila Poklonskaja Foto: Ida-Viru keskhaigla

Dr Poklonskaja patsiendid tõid esile tema professionaalsust ning tähelepanelikku ja hoolivat suhtumist.

Poklonskaja ütleb, et valis arsti elukutse, kuna teda iseloomustavad armastus inimeste vastu ja siiras soov neid aidata. «Mind innustab patsientidega suhtlemine ning ma väärtustan võimalust olla neile kasulik. Arstitöö pole minu jaoks lihtsalt amet, vaid võimalus anda oma panus inimeste tervise parendamisse,» nendib doktor, rõhutades oma kõrget missioonitunnet.

«Olen tervishoiu valdkonnas juba umbes 40 aastat. Alustasin oma tööteekonda Jõhvi polikliinikus, seejärel jätkasin tööd Iidla polikliinikus ning töötasin mõned aastad ka haigla pulmonoloogia osakonnas. Aastatel 2006 kuni 2022 olin sisekliiniku juhataja, alates 2023. aastast töötan sisehaiguste vanemarstina,» tutvustas dr Poklonskaja oma karjääriteed.

Tatjana Borissovat, M3 sisehaiguste osakonna pulmonoloogi iseloomustatakse kui tähelepanelikku ja professionaalset arsti, kes on lisaks täpsusele ka kannatlik ja suhtub patsientidesse südamesoojusega.

Aastal 2022 sai dr Borissova haiglasisesel konkursil parima arsti tiitli.

Dr Tatjana Borissova on staažikas sisekliiniku arst, kes töötab Ida-Viru keskhaiglas juba üle 40 aasta. Dr Borissova armastab oma tööd ja teeb seda alati suure pühendumusega. Tema põhieriala on pulmonoloogia, aga viimastel aastatel ravib ta veel kardioloogia osakonna patsiente. Suur töökoormus dr Borissovat ei heiduta – ta on alati valmis asendama kolleege.

Kolleegid on märganud, et lisaks pulmonoloogia ja kardioloogia erialadele tunneb dr Borissova põhjalikult ka muid erialasid, näiteks on tal sügavad teadmised erakorralise meditsiini tööst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles