Tellijale
Viis põhjust, miks süüa sibulat
![Sibul.](http://f12.pmo.ee/S-ymOnZdFNk4oGBV9VtWAnzTIhI=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2024/04/18/16011795t1hbd58.jpg)
Sibul sisaldab märkimisväärselt tervist edendavaid toitaineid ja keemilisi ühendeid, samuti naturaalseid suhkruid, C-, E-, A- vitamiine ning mõningaid B-grupi vitamiine. Mineraalidest leidub vastavalt kasvatuspaiga mulla koostisele naatriumi, kaaliumi, rauda, kaltsiumi, magneesiumi, fosforit, tsinki, vaske, mangaani ja seleeni. Loe, miks soovitab toitumisnõustaja Katri Merisalu Rimi toidublogis sibulat süüa.
1. Sibul mõjub organismile põletikuvastaselt
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.