Personalijuhid peavad tööandja tervisekindlustust oluliseks

BNS
Copy
Stetoskoop
Stetoskoop Foto: Valgamaalane

Tööandja tervisekindlustust peetakse oluliseks motivatsioonipaketi osaks, ent seda pakub umbes kolmandik ettevõtetest, selgub PZU kindlustuse poolt personalijuhtide seas läbi viidud küsitlusest.

Küsimusele, kui oluliseks motivatsioonipaketi osaks peavad personalijuhid tööandja tervisekindlustust, vastas 68 protsenti, et peavad seda väga oluliseks ja 32 protsenti peab seda oluliseks. Samas küsimusele, kas nende ettevõte juba pakub osana motivatsioonipaketist ka tööandja tervisekindlustust, vastas 38 protsenti personalijuhtidest jaatavalt, 62 protsenti aga tunnistas, et nende ettevõte seda praegu ei paku. Küsitlusele vastas 47 personalijuhti.

Tööandja tervisekindlustuse teenus tuli turule aastal 2018, kui kindlustusmaksetele kehtestati maksuvabastus kuni 400 eurot töötaja kohta aastas. Tööandja tervisekindlustus on vabatahtlik kindlustus ja mõeldud täiendama riiklikku ravikindlustust. See hüvitab muu hulgas visiidi- ja konsultatsioonitasusid, uuringute ja analüüside, aga ka näiteks hambaravi või vaimse tervisega seotud nõustamis- ning ravikulusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles