Päevatoimetaja:
Marilin Vikat

Sünnitusmajade Fond andis Narva haiglale üle esimese vastsündinute elustamislaua

Copy
Narva haigla.
Narva haigla. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik / Arhiiv

Selle nädala alguses, 9. septembril kohtus Sünnitusmajade Fondi juht Laine Randjärv Narva haigla juhi Üllar Lanno ja Narva linnapea Jaan Tootsiga, et sümboolselt üle anda tšekk, mis kinnitab vastsündinute elustamislaua jõudmist Narva.

See sündmus tähistas ka ettevalmistuste algust Sünnitusmajade Fondi 25. aastapäevaks, mis on märgitud sümboolse projektiga «Sünnitusmajade Fondi 9 kuu lugu». Järgmise üheksa kuu jooksul külastab fond kõiki Eesti sünnitusmaju, et anda üle kinke, sealhulgas kuvööse ja elustamislaudu, mis on soetatud ERRi projekti «Jõulutunnel» annetuste abil.

Sündmuste sari lõpeb 18. mail 2025 suure heategevuskontserdi ja virtuaalse kunstioksjoniga Viimsi Artiumis.

Eelmisel 2023. aastal andsid Sünnitusmajade Fondi patroon Sirje Karis, fondi juhatuse liige Laine Randjärv ja MTÜ Aitan Eestit juhatuse liige Janar Saviir Narva haiglale üle sümboolse tšeki loote KTG-monitori soetamiseks.

Narva linn ja Narva haigla naistekliinik avaldavad südamlikku tänu Sünnitusmajade Fondile, ERRi «Jõulutunneli» projektile ja kõigile annetajatele selle olulise ja väärtusliku toetuse eest, mis on tähtis nii linnale kui ka haigla naistekliinikule!

Tagasi üles