«Jõulutunneli» kõnnilabori ehitus läheb lahti märtsis

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse juhatuse esimees Priit Eelmäe.
Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse juhatuse esimees Priit Eelmäe. Foto: Ove Maidla
Möödunud jõulude ajal annetasid tuhanded inimesed ETV heategevusprogrammi «Jõulutunnel» kaudu raha Haapsalu Neuroloogilisele Rehabilitatsioonikeskusele kõnni- ja liikumisanalüüsi labori jaoks. Nüüd on projekt nii kaugel, et varsti lähevad lahti ehitustööd.

«Homseks (intervjuu tehtud 25. veebruaril – toim) peaks olema asi nii kaugel, et majasisese ümberehituse lõplik projekt peaks minu lauale maanduma. Märtsi keskpaigas lähevad ehitustööd juba lahti,» rääkis rehabilitatsioonikeskuse juhatuse esimees Priit Eelmäe meditsiiniuudiste portaalile Mu.ee.  

Kõnnilabori ruumide ümberehitus tuleb üksjagu keeruline ettevõtmine ja tööd lähevad Eelmäe sõnul maksma kindlasti üle miljoni krooni.

Kõnnilabori seadmete paigaldamine algab aprilli lõpus või mai alguses.

«Jõulutunneli» raames koguti kõnnilabori rajamiseks Haapsallu 3,5 miljonit krooni, labori rajamine läheb kokku maksma seitse-kaheksa miljonit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles