Haigekassa pehmendas juhi valimise tingimusi

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haigekassa nõukogu esimees Hanno Pevkur ja praegune juhatuse esimees Hannes Danilov.
Haigekassa nõukogu esimees Hanno Pevkur ja praegune juhatuse esimees Hannes Danilov. Foto: Peeter Langovits

18. juunil kogunenud haigekassa nõukogu täpsustas haigekassa juhatuse esimehe konkursi reglementi, mille järgi nõutakse kandidaadilt edaspidi vaid üldist juhtimiskogemust.


Reglemendis muudeti kaht kandidaadile esitatava nõude sõnastust. Jäeti alles nõue, et kandidaadil peab olema organisatsiooni juhtimise kogemus, kuid kaotati ära nõue, et see peab olema vähemalt 5 aastat pikk.

Eelmises reglemendis oli nõutud, et kandidaadil peavad olema haigekassa juhtimiseks vajalikud põhjalikud teadmised tervishoiu korraldamisest. Uues reglemendis on see nõue asendatud kutsealane sobivusega ja haigekassa juhtimiseks vajalike teadmiste olemasoluga.

Haigekassa juhatuse esimehe kandidaadid peavad konkursil osalemise avalduse ja muud dokumendid esitama hiljemalt 8. juuliks. Nõukogu koguneb haigekassa juhatuse esimehe kandidaatide hindamiseks 30. juulil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles