Era- ja väikehaiglad hindu muutma ei kiirusta

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haigla.
Haigla. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht
Kui viimastel nädalatel on Tallinna suurhaiglad teatanud oma tasuliste teenuste hinnakirja muutmisest, siis väikehaiglad ja erahaiglad seda teha ei plaani.

Ida-Tallinna keskhaigla alandas 25. veebruaril kehtima hakanud uue hinnakirja järgi tasuliste teenuste hindu ja laiendas eriarstiabi tasulisi erialasid. Uus hinnakiri on 1. märtsist ka Lääne-Tallinna keskhaiglal ning Regionaalhaiglagi on kinnitanud hinnakirjade ülevaatamist, kirjutas meditsiiniuudiste portaal Mu.ee.

Erahaiglad Nova Vita ja Taastava Kirurgia Kliinik hinnakirjades muudatusi teha ei plaani. Sama kinnitasid Mu.ee`le ka erinevad maakonnahaiglad.

Viljandi haigla kommunikatsioonijuhi Küllike Heide sõnul püsib tasuliste teenuste hinnakiri neil hetkel muutumatuna. «Kui selles mingid muutused tulevad, siis (kuna meie tasuliste teenuste hinnad on ligilähedased kehtivate Eesti Haigekassa tervishoiuteenuste hindadega) on need seoses uue Eesti Haigekassa tervishoiuteenuste hinnakirja kehtestamisega. Seega lähema kolme kuu jooksul meil hinnakirja muutmist kavas ei ole,» rääkis Heide.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles