New Jerseys taheti keelustada bikiinipiirkonna vahatamine

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New Jersey osariigis püüti bikiinipiirkonna vahatamist keelustada
New Jersey osariigis püüti bikiinipiirkonna vahatamist keelustada Foto: Tracy Kahn / Scanpix
USAs New Jersey osariigis taheti keelustada ilusalongides bikiinipiirkonna vahatamise teenuse pakkumine, kuna leiti, et see on tervisele liiga ohtlik.

Osariigi võimud teatasid eile, et keeldu siiski sisse ei seata, vahendab AP.

Ettepaneku teenuse keelustamiseks tegi osariigi Kosmetoloogia- ja Juuksuriteenuste Komisjon, kuna kahel protseduuri läbinud naisel tekkis bikiinipiirkonnas põletik ja nad sattusid haiglasse.

Reedel teatas tarbijakaitseameti direktor David Szuchman aga, et ei kavatse komisjoni ettepanekut heaks kiita. Ta teatas, et protseduuri on võimalik ohutult läbi viia ning inimesi saab sellega kaasnevatest ohtudest teavitada ka leebemaid meetodeid kasutades.

Bikiinipiirkonna vahatamine võib põhjustada nahaärritust ning tekitada põletikku, karvade sissekasvamist ja löövet. Vaatamata sellele on tegu ülimalt populaarse teenusega, mida kasutavad miljonid USA naised ja ka mõned mehed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles