Külmetushaigustesse nakatunute arv kasvas plahvatuslikult

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise halvenedes võta telefoni teel ühendust perearstiga või helista perearsti nõuandeliinile 1220, selgita olukorda ning järgi saadud juhised. Kui seisund on väga tõsine, kutsu kiirabi, kes viib su haiglasse jälgimisele.
Tervise halvenedes võta telefoni teel ühendust perearstiga või helista perearsti nõuandeliinile 1220, selgita olukorda ning järgi saadud juhised. Kui seisund on väga tõsine, kutsu kiirabi, kes viib su haiglasse jälgimisele. Foto: Sille Annuk

Eelmisel nädalal kasvas ülemiste hingamisteede viirusnakkustesse haigestunute arv varasema nädalaga võrreldes ligi 75 protsenti.

«See ei ole küll muidugi võrreldav talvise viirushaigustesse haigestumise tasemega, aga kui näiteks nädal varem oli arstile pöördunuid 1576, siis 1200 võrra see arv kasvas. Tippaegadel on haigestunuid üle 10 000. Selles mõttes ei ole see veel midagi erakordset, aga haigestunute arv on ikkagi 75 protsenti tõusnud. Just nende poolest, kes pöördusid arstile,» kommenteeris terviseameti avalike suhete juht Iiris Saluri.

Terviseamet tuletab meelde, et gripi vastu aitab ainult vaktsineerimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles