Kõige tervislikumaks peavad ostjad Tere piimatooteid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere toodangut peetakse tervislikuks.
Tere toodangut peetakse tervislikuks. Foto: Toomas Huik/Postimees

Toiduliidu tellitud uuringust selgus, et Eesti toidukaupadest peavad inimesed kõige tervislikumaks  Tere piimatööstuse toodangut.

Ligi kolmandik uuringus osalejatest pidas Tere tooteid kõige tervislikumaks, selgus täna avalikustatud uuringust. Tervislikuks peeti ka Maagi (Farmi kaubamärk), Leiburi, Valio ja Rakvere lihakombinaadi toodangut.

Uuringut tutvustanud Faktum&Ariko uuringute juht Kalev Petti sõnul võib Tere tuntust selgitada sellega, et nad on tervislikkuse argumenti kasutades oma tooteid ka reklaaminud ning teinud seda rohkem kui teised. Vähemalt osaliselt seisneb Tere ülekaal teiste ees ka  brändi üldises tugevuses, mitte niivõrd selles, et nende tooted tingimata tervislikumad oleks.

Küsimusele, miks on eesotsas just piimatööstused, vastas Petti, et neid tooteid lihtsalt peetakse tervislikeks. «Lihatoodet on inimesel raske nimetada  tervislikuks, ta peab ikka väga teadlik olema,» tõdes Petti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles