Tallinna maraton prognoosib osalusrekordit

Marian Võsumets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna maraton
Tallinna maraton Foto: sportfoto.com

Täpselt kuu aja pärast toimub Eesti suurim jooksuüritus SEB Tallinna maraton.

Tallinna Maraton on lisaks Eesti spordisõpradele üha atraktiivsem välismaalaste seas. Kui eelmisel aastal võõrustas SEB Talllinna Maraton kokku 41 erineva riigi jooksjaid, siis tänavusele jooksule on juba praeguseks registreerunud osalejaid 45 riigist.

Tänase seisuga lubab SEB Tallinna Maratonile registreerinute arv ja registreerimisdünaamika prognoosida, et nii maratoni kui ka poolmaratoni distantsil on tulemas uus võimas osalusrekord.

SEB Tallinna Maraton on viieteistkümne aastaga kasvanud regiooni suurimaks rahvaspordisündmuseks ja tuntuimaks maratoniks. Kõigi distantside kokkuvõttes on korraldajad tänavu valmis vastu võtma vähemalt sama palju harrastajaid kui 2013. aastal, mil Eesti läbi aegade suurimal rahvaspordipeol osales ühtekokku 20 562 liikumisharrastajat.

Traditsiooniliselt septembri teisel nädalavahetusel toimuva SEB Tallinna Maratoni raames saab osaleda maratonijooksus (42,195 km), poolmaratonil (21,1 km), 10-kilomeetrisel jooksu- ja käimisrajal (sh kepikõnd), 4-kilomeetri pikkusel Nike Noortejooksul ja Mesikäpa Lastejooksudel.

SEB Tallinna Maratoni erinevatele distantsidele saab soodsama hinnaga registreeruda augustikuu lõpuni aadressil www.jooks.ee. Samal veebiaadressil on avatud ka eelregistreerimine Mesikäpa Lastejooksudele. Nike Noortejooksule soodusregistreerimine kestab 6. septembrini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles