Tartu poolmaraton tuleb esmakordselt

Marian Võsumets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5 km jooks
5 km jooks Foto: MTÜ Treenitus

Taasiseseisvumispäeval, 20. augustil korraldab Treenitus MTÜ A. le Coq Sport spordihoone juures kolmanda Tartu Suvejooksu, mis kutsub osalejaid läbima 10 km pikkust jooksudistantsi. Lisadistantsina on kavas ka Skechers 5 km ja esmakordne Tartu poolmaraton (21,1 km). 

Programmis on ka tasuta Mr. Pritt lastejooksud (300 m) ja Suvekõnd (ajavõtuga, ajavõtuta - 10 km). Kokku on oodata osalema üle 1000 spordisõbra.

10 km jooksule, mis on põhidistantsiks, on kohale oodata ka Eesti paremikku. Stardis on keskmaajooksjad Allar Lamp ja Rauno Laumets. Võidu mõtetega läheb starti kannakõõluse vigastusega mitu aastat kimpus olnud, 2012. a Viljandi järve jooksu võitja Keio Kits.

Poolmaratonis on nimekamatest stardis Põhjamaade maratoni meistrivõistluste pronks Kaupo Sasmin, endine tippmaratoonar Margus Pirksaar ja ka Tartu linnamaratoni 2014. a võitja Tõnu Lillelaid.

Suvejooksu näol on tegemist ka Tartu Jooksusarja teise tapiga. Kogu sari lõpeb Novembrijooksuga 21. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles