Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Toitumisnõustaja soovitab, kuidas naistepäeva magusaks teha

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
Enne ahju panemist võiks õuntele suhkru asemel lisada natukene mett. | FOTO: Mykola Lunov / Panther Media / Scanpix

Ohjeldamatu kommide söömise asemel võiks naistepäeval end hellitada hoopis mõne tervislikuma snäkiga, soovitab toitumisnõustaja Ketlin Jaani.

«Tervislikuks magusaks eineks sobivad suurepäraselt puuviljad või marjad,» rääkis Jaani. Ta soovitas tänasel naistepäeval õhtuks teha näiteks ahjus küpsetatud õunu.

Retsept neljale inimesele:

  • 4 õuna
  • 60 grammi rosinaid
  • 20 grammi mett
  • Maitse järgi kaneeli ja kardemoni

Pese õunad korralikult puhtaks ja võta neist sisu välja. Haki õunad väikesteks tükkideks, sega rosinate, kaneeli, kardemoni ja meega ning pane ahju. Küpseta 170 °C juures, kuni õun on mõnusalt pehme ja ahjust tuleb võrratut lõhna!

Tagasi üles