Loe, milliseid tervisenippe jagavad Liis, Maarja ja Ines

Külli Haav
, terviseportaali reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu, Eda-Ines Etti ja Maarja-Liis Ilus räägivad oma tervisenippidest Iluteegi üritusel.
Liis Lemsalu, Eda-Ines Etti ja Maarja-Liis Ilus räägivad oma tervisenippidest Iluteegi üritusel. Foto: Maksim Toome

Artistidel tuleb ette kiireid esinemisperioode, kuid vormis on ikka vaja püsida. Liis Lemsalu, Maarja-Liis Ilus ja Eda-Ines Etti räägivad, mis neile tähtsaim.

Liis Lemsalu: «Praegu tunnen, et parim, mis ma saan iseendale teha, on et ma joon hästi palju värskelt pressitud mahlu, smuutisid. Aga mitte ainult poe omi, vaid ma ise teen ja lisan näiteks erinevaid antioksüdantide rikkaid marju nagu gojimarju,ka kanepi-ja chiaseemneid.

Maarja-Liis Ilus: «Mul palju nippe ei olegi, kõik sõltub ajaperioodist. Kui on rohkesti aega puhata ja magada, siis on tervis ka paremas vormis. Kui on liiga kiired ajad ja ei jõua tervislikult toituda ja piisavalt palju vett juua, kannatab ka tervis. Need kõik teada-tuntud asjad, millest nii palju räägitakse. Kuid ongi tähtis aega võtta - kui tunned, et tempo on vahepeal liiga kiire, siis tuleb hoogu maha tõmmata.»

Eda-Ines Etti: «Tervis on elustiili küsimus. Ma ise üritan tervislikult toituda, loomulikult panustan igasugustele ilu- ja tervisetoodetele. Oluline on leida oma naha jaoks õiged ilutooted. Kõige tähtsamaks jääb siiski toitumine ja liikumine, värskes õhus käimine. Ilutooted tulevad siis hiljem sinna juba lisaks.»

Külmetuse korral haaran esmajoones ingveri ja sidruni järele, valmistan sooja joogi ning tarbin C-vitamiini. Kui asi juba päris hulluks läheb, siis tuleb ka tabletti võtta, kuid esimese asjana proovin siiski looduslikke variante.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles