Ameeriklanna kaotas pooleteise aastaga pea 60 kilo tänu kahele muutusele

Paula Rõuk
, Terviseportaali reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine sõi rämpstoitu varem igapäevaselt.
Naine sõi rämpstoitu varem igapäevaselt. Foto: Kuvatõmmis Meghan Lenssi Instagrami kontolt

Tänu elustiilimuutustele peaaegu 60 kilogrammi kaotanud naine usub, et võlgneb oma edu vanade toitumis- ja liikumimisharjumuste muutmisele. 

Californiast pärit Megan Lenss sõi varem iga päev rämpstoitu. Kui 26-aastane naine eelmise aasta jaanuaris 136 kilogrammi kaalus, otsustas ta ebatervislikule elustiilile lõpu teha. Ta usub, et teda saatis edu tänu kahele muutusele, vahendab Health

Nüüd, poolteist aastat hiljem tähistas ta pea 60 kilogrammi kaotamist ning avaldas oma kaalulangetuse teekonnast pildiseeria. Naine alustas tervislikuma eluga, sest oli tüdinud, et igapäevased tegevused nagu kõndimine, olid talle juba keerulised, rääkis ta portaalile Health.

Esmalt lõpetas ta rämpstoidu söömise ja hakkas ise sööki valmistama. Teiseks pühendus naine iga päev treenimisele. Ta ostis ellipsi trenažööri ning tegi igal õhtul tund aega kardiotreeningut. Tema sõnul oli see keeruline ning ta pidi tihti end sundima, kuid ta tegi trenni iga päev. Üpris kiiresti hakkas ta ka tulemusi nägema.

Nüüd koosnevad tema toidukorrad kergetest valkudest ja köögiviljadest. Ta vahetas oma ebatervislikud suupisted kasulikumate valikute vastu. Näiteks krõpsude asemel sõi popkorni cayenne’i pipraga. Tänu sellele hakkas naisel rohkem energiat olema, tema riided istusid paremini seljas ning tal oli rohkem enesekindlust. Lõpuks hakkas ta ka jõusaalis käima.

Kuigi tema kaalulangetus on olnud edukas, tunnistab ta ka, et murdub vahel. Näiteks räägib naine, et sõi eelmisel nädalavahetusel terve paki küpsiseid. Siiski ei lase ta ennast sellistest pisiasjadest häirida ning teeb kõik, et järgmine päev oleks tervislikum.  

Through thick & thin ????

A post shared by Meghan (@_iwokeupinbeastmode) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles