Rõõmusõnum: vähiga võidelnud Annabel sai viimase oodatud protseduuri

Paula Rõuk
, Terviseportaali reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neuroblastoomiga võidelnud Annabel Sepa pere teatab, et tüdrukule tehti viimane plaanitud operatsioon ning laps jätkab kooliteed teises klassis. 

Mullu oktoobris puudutas paljude eestimaalaste südameid lugu seitsmeaastasest Annabel Sepast, kes võitles neuroblastoomiga. ETV «Pealtnägija» teatab oma sotsiaalmeedia kontol, et väikesel Annabelil on häid uudiseid.

«Annabel sai augusti alguses oma viimase oodatud protseduuri, seljaoperatsiooni tehtud, on nüüd sirge, viis sentimeetrit pikem ning toimetab uhkelt ringi. Alustasime teise klassiga ning naudime kodust rutiini ja argipäeva,» raporteerib tüdruku ema Marianne. 

Ühe raskeima lapseea haiguse - närvisüsteemiga seotud kasvaja neuroblastoomiga maadelnud tüdruk sai abi Vähiravifondist ja Eesti vähihaigete laste vanemate liidust eelmise aasta oktoobris. Uus ravim suurendas paranemislootusi märgatavalt ning selle aasta aprillis teatatas pere vähist vabanemisest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles