Päevatoimetaja:
Marilin Vikat

4 - PORGAND

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikkel jätkub
Porgandid.
Porgandid. Foto: SCANPIX

Porgand on eriti oluline juurvili, mida saad süüa nii toorelt kui ka kuumtöödeldult. Nendes on rohkelt A-vitamiini, biotiini, kiudaineid ja palju muud head ning kasulikku.

Uuringute põhjal on tuvastatud, et porgand sisaldab ka antioksüdante, mis aeglustavad vananemisprotsesse ja pikendavad eluiga. 

Üks porgand päevas tugevdab luid ning aitab ära hoida luudega seotud terviseprobleeme.

Artikkel jätkub
Tagasi üles