Hiiglaslikud rinnad rikuvad 29-aastase naise elu (1)

PM Tervis
Copy
Naine ei saa rindade tõttu elada normaalset elu.
Naine ei saa rindade tõttu elada normaalset elu. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Kahe lapse ema kurdab, et tema 38 KK suuruses rinnad põhjustavad talle tohutut valu, piiravad tema liikumist ning takistavad tal laste eest hoolt kandmast.

29-aastane Danielle Sullivan rääkis väljaandes Daily Mail, et ta ei suuda väljakannatamatu selja-, õla-, ja põlvevalu tõttu rohkem kui 15 minutit järjest kõndida. Naine ei saa rindade tõttu öösiti normaalselt magada ning tal tekivad rindadele regulaarselt lahtised haavandid ja sinikad, mis vajavad eraldi hoolt, et vältida infektsioone. Danielle võtab regulaarselt tugevatoimelisi valuvaigisteid, kuid need ei ole piisavad, et leevenda pidevat valu. 

Rindadele tekivad sageli liigse surve tõttu haavandid.
Rindadele tekivad sageli liigse surve tõttu haavandid. Foto: SCANPIX

Suurte rindade tõttu ei saa naine tavalistest poodidest riideid ega pesu osta ning peab need e-poodidest tellima. Ka siis eelistab ta rindade varjamiseks lohvakaid riideid, kuna lisaks pidevale valule on naisel tekkinud väljas käies ärevus, sest ta muretseb, et suured rinnad on esimene asi, mida inimesed tema juures märkavad. Valu ja rindade suuruse tõttu ei ole tal võimalik teha regulaarselt trenni ning ka igapäevased toimingud ja laste eest hoolitsemine on talle raske.

Danielle’i vaimse tervise spetsialisti sõnul keeldusid arstid teda opereerimast, sest nende sõnul on tegemist kosmeetilise protseduuriga, mille eest tuleks naisel ise tasuda. Naine üritas rindade suurust ise vähendada, kaotades 12 kilogrammi kaalu, kuid rindade suurus ei muutunud. Operatsioon läheks naisele maksma 8000 naela ning ta üritab summa annetustega kokku koguda. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles