Algab toitumisnõustaja ja -terapeudi kutse taotlemine

PM Tervis
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Eesti Toitumisnõustajate Ühendus (ETNÜ) võtab vastu dokumente toitumisnõustaja ja -terapeudi kutse taotlemiseks tähtajaga 22. november 2021 või kutse taastõendamiseks tähtajaga 1. detsember 2021.

Elanikkonna tervise ja heaolu tõstmise eest seisev erialaorganisatsioon Eesti Toitumisnõustajate Ühendus avalikustas toitumisnõustajate ning -terapeutide kutsepädevuse hindamise kriteeriumid ning ajakava.

Triin Muiste, Eesti Toitumisnõustajate Ühenduse esinaise sõnul pakutakse eksamile tulijatele igakülgset abi ja toetust ettevalmistava koolituse ning infotunni näol. Lisaks kutsub ta üles kõiki toitumisnõustajaid ja -terapeute kutset taotlema, et tagada üleriigiline ühtne teenuse kvaliteet ning suurendada elanikkonna usaldust.

ETNÜ võtab avaldusi vastu kuni 22. novembrini 2021 ning praktiline osa eksamist esitatakse hiljemalt 24. jaanuariks 2022.

Toitumisnõustajatele antava kutse kehtivusajaks on 3 ning -terapeutidele 5 aastat, kutse andmine toimub vähemalt 1 kord aastas.

Kutse taastõendajate dokumente oodatakse 1. detsembriks 2021.

Asjakohane teave kutse taotlemise ja taastõendamise korralduse, tingimuste, infotunni ja tasude kohta on kättesaadav kodulehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles