Mustamäel algasid maikuus tasuta treeningud

PM Tervis
Copy
Kui lumi sulab, tasub vaim väljas liikumiseks valmis panna. Piisavat kehalist aktiivsust aitavad ka kõrgemas eas säilitada kõndimine, sörkjooks, rulluisutamine, kepikõnd, ujumine ja rattasõit.
Kui lumi sulab, tasub vaim väljas liikumiseks valmis panna. Piisavat kehalist aktiivsust aitavad ka kõrgemas eas säilitada kõndimine, sörkjooks, rulluisutamine, kepikõnd, ujumine ja rattasõit. Foto: Shutterstock

Tallinna Mustamäe linnaosa valitsus kutsub oma elanikke maikuus tasuta treeningutele tervisesporti tegema.

11. maist kuni 28. septembrini toimuvad kepikõnnid Männi pargis igal kolmapäeval algusega kell 18. Professionaalse treeneri käe all toimuvad treeningud sobivad igas vanuses liikumishuvilistele ja on täiesti tasuta. Treeningute kestvus on 1,5 tundi. Kohapeal saab tasuta laenutada käimiskeppe.

Kadaka staadion alustab uut hooaega - eelkõige kohalikule kogukonnale tasuta kasutamiseks mõeldud Kadaka rahvastaadioni lahtiolekuajad aprillis ja mais on esmaspäevast pühapäevani ajavahemikul 9-21 ja alates juunist esmaspäevast pühapäevani ajavahemikul kell 9-23. Kadaka staadionil toimuvad tasuta igal esmaspäeval kell 11-12 seenioride treeningud, igal neljapäeval kell 17 toimuvad treeningud välijõusaalis noortele ja kell 18 treeningud täiskasvanutele. Treeningud toimuvad mai algusest kuni septembri lõpuni ja on kõigile tasuta. Eelregistreerimist pole vaja.

Vilde spordipark alustab samuti uut suvehooaega - 1. maist 30. septembrini on selle väravad lahti kell 8-22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles