Tasuta välitreeningud Nõmmel saavad avastardi 5. juulil

PM Tervis
Copy
Suvised treeningud Nõmmel.
Suvised treeningud Nõmmel. Foto: Nõmme linnaosavalitsus

Juulikuus saab Nõmmel alguse tasuta suvetreeningute sari, mille käigus on võimalik kahe kuu jooksul osa võtta 16 erinevast välitreeningust. Esmakordselt toimub ka 26. juulil Nõmmel hommikune trenn, mis annab päevale hea stardi.

Nõmme Linnaosa Vanem Karmo Kuri ootab põnevusega selle aastaseid välitrenne. «Oleme pannud kokku väga mitmekesise treeningplaani, mis kutsuks osalema nii noori kui ka vanu, algajaid kui ka edasijõudnud nõmmelasi,» lisas Kuri. «Treenerite valik on sel suvel tugev. Kõik treenerid on oma ala professionaalid ning toovad Nõmme mändide alla rohkesti liikumismotivatsiooni.»

Välitreeningutele annab avastardi 5. juulil toimuv Nike Training Clubi trenn, mis toimub Valdeku 13/Valdeku 15 vahelisel alal algusega kell 18.01. Nike Training Club on ÜKT (üldkehaline treening) stiilis rühmatreening, mis on inspireeritud spordist ja tippsportlaste poolt kasutatavatest harjutustest.

Vihmased ilmad ei ole kindlasti põhjus trennide ära jätmiseks. Tugevate sadude korral toimuvad treeningud siseruumides. Vastava info edastame sotsiaalmeedias, kodulehel ja registeerunud osalejatele meiliga.

Suviseid treeninguid Nõmmel annavad: Evelin Talts, Silja Ruus, Nike Training Clubi treenerid, Miko Lilleorg ja Kati Ivaste- Barki

Kõikide trennidega saab tutvuda Nõmme Facebooki lehel ja kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles