Kristiines jätkuvad välitreeningud oktoobri alguseni

PM Tervis
Copy
Treeningud Löwenruh pargis.
Treeningud Löwenruh pargis. Foto: Kenn Rull

Kristiine linnaosas jätkuvad kolmapäeviti algusega kell 12 maalilises Löwenruh’ pargis eakatele korraldatavad välitreeningud oktoobri alguseni.

Selle hooaja viimane treening toimub 5. oktoobril.

«Soovime rohkem pakkuda tegevusi värskes õhus ja lähemalt tutvuda meie kauni rohelise linnaosaga. Soovitav on välja otsida ka vihmakeebid, sest sügisene ilm on ausalt märg, ent trennid, mis meie vaimset ja füüsilist tervist turgutavad, toimuvad iga ilmaga,» kutsub linnaosavanem Jaanus Riibe eakaid aktiivset elustiili au sees ning keha liikuva ja nooruslikuna hoidma.

Treeninguid viivad läbi treener Egon Tintse, kes esindab jalgpalliklubi FC Flora juba 25 aastat, ning oskab tuua treeningutesse vaheldust ja valida osalejatele õiget koormust, ning treener Aliis Sarapik, kes on pika kogemusega eakate treener ja samateemalise konspekti autor. Aliis Sarapik esindab ettevõtet Treksi Teraapiad OÜ, kes teeb trenne nii suurtele kui väikestele.

Treeninguid korraldavad Kristiine linnaosa valitsus ja jalgpalliklubi FC Flora. Kohtumispaik Löwenruh’ pargi kuldse lõvi juures. Eelregistreerimine ei ole vajalik, osalemiseks peab kohale tulema ning vajaliku treeninginventari saab kohapealt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles