Kesklinna valitsus pakub võimalust osaleda suvi läbi tasuta sporditreeningutel

PM Tervis
Copy
Jooga.
Jooga. Foto: Shutterstock

Kesklinna vanema Monika Haukanõmme sõnul on treeningute kavas aktiivseid tegevusi igale maitsele, olenemata vanusest, taustast või tervislikust seisundist.

«Mais toimusid discgolfi treeningud lauluväljakul ning samuti kogunesid kord nädalas jooksusõbrad. Nüüd, kui tõeline suvesoe on kätte jõudnud, ootame kõiki jooga huvilisi Hirve parki ning suur rõõm, et aina rohkem inimesi on leidnud tee ka Ingliranda, kus toimub bachata trenn. Samuti jätkame laste sportlike mänguhommikutega, et liikumisest saaks rõõm juba maast madalast,» ütles Haukanõmm. «Aktiivsed vabaõhutegevused, koos positiivsete emotsioonide ning heade kaaslastega, on parim võimalik viis, kuidas liikumisaastal nautida suveõhtuid.»

Jooga trennid toimuvad 4., 11., 18. ja 25. juulil ning augustis järgnevatel kuupäevadel: 1, 8, 15, 22, 29. Trennitund algab Hirve pargis kell 19.00.

Bachata trennid toimuvad juulis järgnevatel kuupäevadel: 6, 13, 20, 27 ning 3, 10, 17, 24 ja 31. augustil. Kogunemiskoht Inglirand ja trenn algab 19.00.

Sportlikud laste mänguhommikud toimuvad 9.07 (Lembitu park), 23.07 (Falgi park), 6.08 (Politsei park) ja 13.08 (Vaikne park).

Täpsema info treeningute kohta leiad Kesklinna Valitsuse Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles