Linnaosavalitsus kutsub lasnamäelasi Tondiraba parki trenni tegema

BNS
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Lasnamäe linnaosavalitsus kutsub rahvast augustis Tondiraba parki, mille välijõusaalis toimuvad augustis treeneri juhendamisel tasuta trennid.

«Tallinna linnas, kaasa arvatud Lasnamäel on mitmeid alasid välitrenažööridega. Paraku lähevad paljud inimesed neist mööda. Kas siis selle tõttu, et ei oska või siis hoopiski ei julge neid kasutada,» ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko. «Tulevastel üritustel näitab treener kohapeal ette ja vajadusel nõustab inimesi, kuidas saab välitrenažööre turvaliselt ja maksimaalselt efektiivselt kasutada. Kutsun kõiki huvilisi liituma treeningutega, et edaspidiselt saaksid kõik iseseisvalt, avalikus ruumis olevaid, trenažööre kasutada.»

Linnaosavalitsus pakub elanikele võimalust Alina Bogdanova juhendamisel treenida kahel neljapäeval: 11. ja 25. augustil. Trennid algavad kell 17 õhtul ning kestavad kuni kella 18-ni. Treeningud toimuvad Tondiraba pargi välijõusaalis, mis on Baltimaade ning Skandinaavia üks suurimatest välijõusaalidest. Kokku on seal 20 erinevat spordiseadet. Kogunemiskoht on Varraku tänav 16 asuva suure mänguväljaku juures.

Osa võtma on oodatud nii kogenud spordisõbrad kui ka algajad. Üritus on kõikidele osalejatele tasuta ning eelregistreerimist üritusele ei toimu. Kuna trennid toimuvad välitingimustes, palub linnaosavalitsus riietuda ilmastikule vastavalt.

Tondiraba park on unikaalne rohe- ja puhkeala, kus lisaks välijõusaalile on mitu suurt mänguväljakut, seiklusrada ja koerte jalutusväljakud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles