Kristiine linnaosa Löwenruh pargis alustatakse taas tasuta välitreeningutega

PM Tervis
Copy
Treening Löwenruh pargis.
Treening Löwenruh pargis. Foto: FC Flora

Kristiine linnaosa valitsus alustab taas traditsiooniliste tasuta välitreeningute korraldamist. 

Treeningsari algab 18. mail ja kestab kuni 5. oktoobrini. Tasuta saab treenerite juhendamisel trenni teha igal kolmapäeval algusega kell 12:00. Kohtutakse pargi kuldse lõvi juures, kavas on sirutus- ja venitusharjutused ning kepikõnd, kord kuus toimuvad FC Flora juhendamisel ka palliga treeningud. Soovitav on välja otsida ka vihmakeebid, sest trennid toimuvad iga ilmaga.

«Meil on heameel, et taaskord algab Kristiine linnaosas treeningsari. Tegemist pikaajalise ja linnaosa elanike jaoks tähtsa sportliku traditsiooniga. Värskes õhus koos trenni tehes saavad inimesed hoida oma keha liikuva ja nooruslikuna, selja tugeva ning mõtted positiivsetena. Välitreeningud on kõigil tasuta,» kutsub Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Treener Egon Tintse esindab jalgpalliklubi FC Flora juba 25 aastat, ning oskab tuua treeningutesse vaheldust ja valida osalejatele õiget koormust. Treener Aliis Sarapik on aga pika kogemusega eakate treener, kes on ka selleteemalise konspekti (spordiklubi SPARTA kodulehel tasuta saadaval) autor. Aliis Sarapik esindab ettevõtet Treksi Teraapiad OÜ, kes teeb trenne nii suurtele kui väikestele.

Eelregistreerimine ei ole vajalik, osalemiseks peab kohale tulema ning vajaliku treeninginventari saab kohapealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles