Päevatoimetaja:
Marilin Vikat

«Kui kartul, siis eilne!» Tallinna arst rääkis, kuidas kriisiajal õigesti toituda

Copy
30.08.2022, Tallinn. Ennetusmeditsiini arst Sergey Saadi ja ajakirjanik Svetlana Karabut.
30.08.2022, Tallinn. Ennetusmeditsiini arst Sergey Saadi ja ajakirjanik Svetlana Karabut. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Küpsetage lõhefileed fooliumis, parim garneering on kinoa, salatisse hakkige avokaadot! Kui teete smuutit, siis kindlasti chia seemnetega, rasvavaba jogurti sisse oleks hea lisada goji marju…, soovitab Limon.

Mida aga teha, kui neid toiduaineid, mida kaasaegsed dietoloogid aastast aastasse kordavad kui mantrat, te lihtsalt ei jaksa osta? Toidu hinnad poes paisuvad kui pärmitainas: lõhe hind üksi on viimase aastaga tõusnud 84 protsenti.

Arvatakse, et tervislik toitumine on kallis lõbu ja mitte igaüks ei saa seda endale lubada. Paljudel takistab see isegi proovimast minna üle tervislikumale eluviisile. Preventiivse meditsiini arst Sergei Saadi on veendunud, et kui inimene tõsiselt tahab õigesti toituda, siis see on võimalik isegi kokkuhoiu tingimustes.

Tagasi üles