Päevatoimetaja:
Marilin Vikat

Neljapäeviti toimuvad Nõmmel tasuta suvetreeningud

Copy
Suvetreeningud on Nõmmel populaarsed, mullu oli treenimas korraga poolsada inimest.
Suvetreeningud on Nõmmel populaarsed, mullu oli treenimas korraga poolsada inimest. Foto: Ylle Rajasaar

Nõmmel alustatakse tasuta suvetreeningute sarjaga, mille käigus on võimalik neljapäeviti võtta osa 12 erinevast välitreeningust.

«Värskes õhus liikumisel on positiivne mõju nii füüsisele kui ka vaimsele tervisele ja elukvaliteedile tervikuna. Kui sellele liita veel suvine Nõmme koos hea treeneriga, siis on see üks suurepärane võimalus vaba aja veetmiseks,» sõnas Nõmme linnaosavanema asetäitja Andra Roosa ja kutsub üles kõiki treeningutega liituma.

Üldfüüsilised treeningud toimuvad Nõmme Maja (Valdeku 13) platsil neljapäeviti kell 18 ja neid viib läbi Nike Run Clubi treener Kristiina Lauri. Treeningud sobivad nii noortele kui vanadele, nii algajatele kui juba kogenud treenijatele. Trennis saavad tunni ajaga läbi võetud kõik tähtsamad lihasgrupid, kasutatakse põnevaid abivahendeid ning õpitakse uusi harjutusi, mida iseseisvalt teha. Treeningvahendid saab kohapeal. Treeningutele toimub eelregistreerimine.

Treeningule saab tulla ratastega või jalgsi, ka autoga, mille saab mugavalt parkida LOV parklasse. Vihmased ilmad ei ole kindlasti põhjus trennide ära jätmiseks. Tugevate sadude korral toimuvad treeningud siseruumides. Vastav info edastatakse sotsiaalmeedias ja kodulehel.

Märksõnad

Tagasi üles