Kuivatatud puuvili võib olla samasugune kaloripomm kui komm

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprikoose töödeldakse kena värvi säilitamiseks lisaainetega, ökopuuviljad aga muutuvad kuivades pruuniks.
Aprikoose töödeldakse kena värvi säilitamiseks lisaainetega, ökopuuviljad aga muutuvad kuivades pruuniks. Foto: Sander Ilvest

Toidupoodide lettidel aina enam ruumi võtvaid eksootilisi kuivatatud puuvilju peetakse tervislikuks alternatiiviks kommidele ja muule magusale. Kuivatamisel eemaldatakse puuviljadest vesi ja seega sisaldavad need tegelikult suures koguses süsivesikuid.

Toidupoodide lettidel aina enam ruumi võtvaid eksootilisi kuivatatud puuvilju peetakse tervislikuks alternatiiviks kommidele ja muule magusale. Kuivatamisel eemaldatakse puuviljadest vesi ja seega sisaldavad need tegelikult suures koguses süsivesikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles