Millised olid suvel inimeste levinuimad delikaatsed terviseprobleemid?

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Kui inimest vaevab tervisehäda, millest ta kõva häälega ja näost näkku kõneleda ei julge, avab ta arvuti ja suundub Netiapteeki, kust saab oma delikaatsetele muredele kiiresti lahenduse. Apotheka apteeker Julia Lipartova räägib, millist laadi tervisemured tänavu suvel inimesi enim kimbutasid.

Kuigi Apotheka Netiapteegist ostetakse enim siiski nahahooldustooteid, neist eriti aknele mõeldud vahendeid ning vitamiine ja dieedipreparaate, paistab Netiapteek silma ka selle poolest, et sealt ostetakse tavaapteekidest märgatavalt enam delikaatsete probleemide vastu mõeldud preparaate.

Suvel osteti Netiapteegist enim seksuaaltervise tooteid – libesteid ja kondoome, rasedusteste, naiste intiimpiirkonna probleeme puudutavaid tooteid, olgu tegemist siis tupekuivuse või mikrofloorat tasakaalustavate preparaatidega. Samuti vaevasid inimesi suvel hemorroidid, abi otsiti ka potentsihäiretele.    

Kui vaadata toodete kaupa, millised olid suvel menukaimad preparaadid, siis kõige nõutuimaks tooteks osutusid suvel söetabletid, mida kasutatakse abistava vahendina kõhupuhituse korral, samas on hea, kui sadakond söetabletti on igas kodus olemas ka juhuks kui kellelgi tekib mürgistus. Olgu tegemist mürgiste seente söömise, toidumürgituse või muu mürgistusega, mürgi suu kaudu organismi sattumisel sobib selle neutraliseerimiseks võtta aktiivsütt. Spetsiaalselt töödeldud süsi seob endaga paljude mürkide molekule, takistades mürgi imendumist peensoolest. Aktiivsüsi mõjub ainult siis, kui doos on õige. Väikelapsele antakse 2 g sütt kehakaalu kilogrammi kohta (nt 5 kg kaaluvale lapsele 10 g sütt). Täiskasvanute puhul tuleb arvestada 1 g sütt kehakaalu iga kilogrammi kohta. Söetabletid (purustatuna) või graanulid segatakse vähese veega ning saadud söepuder neelatakse alla, juues paar lonksu vett peale.

Söetablettide järel oli suvel kõige müüdum toode A. Rasedustest (riba) ja selle kannul tihedalt A. Rasedustest (plaat). Rasedustestide järel on delikaatsete toodete top 5 seas ka Clavin Ultra kapslid meestele, mis suurendavad organismi võimet saavutada ja säilitada erektsiooni. Menukaimate toodete seas on ka Multi-Gyn Actigel, mida kasutatakse naistel bakteriaalse vaginoosi korral ning mis pakub kohest leevendust vaginaalsele ebamugavustundele, tõrjudes nii tupeseent kui vähendades ka ebameeldivat lõhna ja voolust.

Kondoomidest osteti sel suvel enim Durex kondoome Elite ning Durex kondoome Pleasuremax, koos kondoomidega valiti tihti kaasa ka Durex Play lubrikant geel – kerge, siidine libesti, mis on loodud intensiivsema seksuaalkogemuse andmiseks.

Delikaatseid tooteid ostetakse Netiapteegist 60% juhtudest anonüümselt, kaup tellitakse enamasti pakiautomaati, mitte koju ega lähimasse apteeki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles