Vaata otse! «Tuhat tervist» uurib, mis peaks kuuluma korralikku koduapteeki

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaade «Tuhat tervist» teeb seekord juttu jõulukingitustest, naha hapnikuga rikastamise protseduurist ning gripi vastu vaktsineerimisest apteekides.

«Tuhat tervist» rokib täna hommikul jõulukingituste lainel: miks mitte kinkida oma perele korralik koduapteek? Mis sinna kuuluma peaks ning mida arvestada, et end segaseks ei maksaks ja iga toode asja ette läheks?

Mujal maailmas löövad laineid protseduurid, kus inimese nahka rikastatakse puhta hapnikuga. Apotheka uus kosmeetikapood Beauty on ka Eestis otsa lahti teinud ja pakub efektihooldust, mille käigus saab nägu korraliku laksu mõnusaid seerumeid ning puhast hapnikku. Millal ja miks see oluline turgutus ette võtta?

Oktoobris toimus Eestis esmakordselt pilootprojekt, kus apteekides sai end gripi vastu vaktsineerida. Võtame selle kampaania kokku ja teeme järeldusi. Praktilisteks tervisenippideks püüame kinni Kanal2 «Hommik!» saatejuht Piret Laose, kes müüs oma hea tervise nimel isegi auto maha.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles