Päevatoimetaja:
Marilin Vikat

Toidud, mille söömine aitab vähendada liigesevalu ja põletikku (1)

Copy
Värvilised köögiviljad sisaldavad põletikku alandavaid antioksüdante.
Värvilised köögiviljad sisaldavad põletikku alandavaid antioksüdante. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Teadlikult valitud toidud aitavad valu vähendada ja muuta ka liigeste liikuvust sujuvamaks. Pöörame tähelepanu toiduvalikule, mis on põletikuvastase toimega ning võib aidata leevendada liigesevalu.

Teadlikult valitud toidud aitavad valu vähendada ja muuta ka liigeste liikuvust sujuvamaks. Pöörame tähelepanu toiduvalikule, mis on põletikuvastase toimega ning võib aidata leevendada ka liigesevalu. Järgnevad toiduained sisaldavad antioksüdante jt keemilisi ühendeid, millel on inimese organismis põletikku alandav, trombotsüüte lagunav, valu vähendav ja kudesid taastav toime.

Tagasi üles