Värske uuring paljastab: kas peenise suurus loeb? (6)

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tundub, et peenise pikkus on meestele olulisem kui naistele.
Tundub, et peenise pikkus on meestele olulisem kui naistele. Foto: Chris Robbins/picture alliance / moodboard

Kui peenise suuruse ja selle olulisuse üle on arutatud juba aastaid, siis hiljutisest uuringust selgub, kui pikaks peavad erinevate riikide esindajad keskmist ja ideaalset peenist ning kas see ka kõik naistele korda läheb.

Veebiarst Dr Ed tegi uuringu, milles küsitles 2121 inimest – 1148 meest ja 973 naist, kirjutab Huffpost Lifestyle. Küsimused olid seotud seksuaaltervise ja ideaalse peenise suurusega. Meestel ja naistel paluti hinnata, kui suur on keskmiselt mehe peenis ja missugune oleks ideaalne suurus.

Uuringust selgub, et suuremate rahvuste esindajatest peavad väikemeest kõige pikemaks poolakad ja seal on nii meeste kui ka naiste ootused peenise pikkusele kõige suuremad. Peale poolakate pidasid väikemeest üldiselt suureks ka austerlased, itaallased ja sakslased, kellel olid samuti ka sellekohased ootused kõrged.

Foto: Pm

Mis puutub väikemehe pikkusega seotud ootustesse, siis naised tunduvad olevat pisut realistlikumad kui mehed, kes peavad keskmist peenist pikemaks kui naised ja tahaksid endale veelgi pikemat riista kui vastassoo esindajad enda sõnul sooviksid.

Selleks, et teada saada, kas väikemehe suurus naistele ka tegelikult korda läheb, küsis Dr Ed naistelt, kuivõrd oluline on nende jaoks peenise suurus mehe keha juures. 67,4 protsenti naistest ütles, et see on mõneti oluline, kuid mitte ülearu tähtis asi, mille pärast muret tunda. 21,4 protsenti ehk rohkem kui viiendik naistest arvas aga, et peenise pikkus ei ole üldse oluline. Väga oluliseks pidas seda kõigest 11,2 protsenti naistest.

Küsitlus näitab selle läbiviijate sõnul, et enamik mehi on oma peenise pikkusega rahul ja enamiku naiste jaoks ei mängi see kuigi suurt rolli.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles