Tere Tennisekeskus, fitnessklubi Golden Club ja US Tenniseakadeemia kutsuvad treeningutesse!

Golden Club
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Golden Club

Tere Tennisekeskus on multifunktsionaalne spordikompleks, kus saab harrastada nii tennist, sulgpalli kui squash'i.  Keskuses asub 22 hästivalgustatud tenniseväljakut: 7 savi-liiva välisväljakut, 12 green-set ning 3 vaipkattega siseväljakut, 6 sulgpalli- ja 4 squash'i-platsi.

Suurepärased treeningtingimused on loodud lastele, harrastajatele ja saavutussportlastele. Regulaarselt viiakse keskuses läbi turniire iga tasemega mängijatele.

Tere Tennisekeskuse ruumidesse on teretulnud kõik suured ja väikesed spordisõbrad! Tallinlastele on äripäevade hommikutel tenniseplatsidele kuni 10%line hinnasoodustus. Soodsad väljakute renditinigmused on ka Tallinna spordiklubidele ja –koolidele.

Keskusest võib leida ka fitnessklubi Golden Club  See on Eesti parima treeningsisustusega jõusaali, SYNRGY/TRX saal mitmekesise funktsionaaltreeningu tarvis ning neli rühmatreeningute saali ligi 75 rühmatreeninguga nädalas. Golden Club pakub Tallinlasele võimalust soodustingimustel klubi Lifestyle paketiga liituda.

Keskuses tegutseb ka US Tenniseakadeemia, mis pakub igal tasemel tenniseõpet nii lastele kui täiskasvanutele.

Lisainfo www.goldenclub.ee või info@teretennis.ee, fitness@goldenclub.ee,  usta@usta.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles