Vein aitab enneaegse vananemise vastu

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vein...
Vein... Foto: AP / Scanpix

«Kas teadsite, et võitluses naha enneaegse vananemise vastu on vein üks paremaid salarelvi, mis sageli kapist kohe ka võtta on?» küsib Christina Treier, kes ärgitab naisi iseendast hoolima ega soovita nagu näitleja Merle Jäägergi nahale määrida seda, mida suhu panna ei julgeks.


Laatadel paljudele orgaanilise kosmeetika huvilistele oma toodetega silma jäänud tartlanna Christina Treier on iseenda ilu huvides pöördunud looduseusku ja jagab oma teadmisi enda eest hoolitsemise lihtsatest ja kättesaadavatest võimalustest meelsasti teistelegi, kirjutab Õhtuleht.

Nii märgibki ta, et paljude muude asjade kõrval on vein võitluses naha enneaegse vananemise vastu üks tõhusamaid salarelvi. «Et tegu on alkoholiga, on veiniga ümberkäimisel võtmesõnadeks mõõdukus ja kaine suhtumine. Veinil on tervisele kasulikke omadusi, ent suures koguses tarbides teeb see pigem kahju,» ütleb Christina Treier.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles