Kaunis Anni Rahula testis uusi põnevaid ilutooted

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Rahula
Anni Rahula Foto: Apotheka

Jalgpallikohtunik Anni Rahula meigib end pigem harva. Ta hindab ilutooteid, mis mõjuvad nahale õrnalt ega jäta paksu kihti, rääkis ta Apotheka ajakirjale Naerata! 

Hyaluron Activ näokreem on Anni sõnul peaaegu lõhnatu ja jätab naha hästi pehmeks. „Meeldis, et nahale ei jää paksu kreemikihti, sest kreem imendus hästi. Toode on kenas klaasist pakendis,“ kiitis Anni.

Eucerin Dermopure uuendav hooldusseerum on äärmiselt tõhus koorivate ainete kooslus, mis aitab nahka tasandada, avab poorid ja eemaldab surnud naharakud. Võitleb aknet tekitavate bakterite P. acnes vastu. Salitsüülhape vähendab iluvigu ja hoiab ära uute vistrike ilmnemise. Lagritsa-magusjuure ekstraktist pärinev põletikuvastane likohalkoon A aitab rahustada ärritunud nahka. Anni sõnul on seerumil äärmiselt mõnus värske lõhn. „Kuna mul pole probleeme akne või ärritunud nahaga, siis seerumi kõige suuremaid lubatud muudatusi ma ei saanud enda peal näha,“ tõdes ta.

Novaclear Atopis niisutava ihupiima kohta ütleb Anni, et selle ihupiima lõhn pole küll ta kõige suurem lemmik, kuid tema kuivapoolset nahka niisutas ihupiim hästi. „Hakkan seda kindlasti kasutama! Juba väikesest kogusest piisab näiteks terve jala või käe niisutamiseks,“ rääkis Anni.

Babé kahefaasiline mitsellaarõli eemaldas Anni sõnul hästi igasuguse meigi. „Mulle meeldis, kuidas nahk jäi mõnusalt siidiseks, justkui oleksin meigi eemaldamise asemel seda kergelt õlitanud ja niisutatud,“ kommenteeris ta.

Avene rahustav silmaümbrusekreem on spetsiaalne hooldus ülitundlikele silmadele ja ärritunud silmaümbrustele. Rahustav kreem vähendab punetust ja ketendust, taastab ja tugevdab silmaümbruse õrna nahka, aidates naharakkudel uueneda. Võib kasutada allergia, ekseemi, putukahammustuste korral või pärast silmaümbruse plastilist kirurgiat. „Olen ka varem kasutanud Avene tooteid. Peaaegu lõhnatu silmakreem sobis väga hästi spreiga, mis oli mul juba enne olemas. Kreem mõjus mõnusalt minu pigem tundlikele silmadele. Niisutas õrnalt, nahk jäi veidikeseks ajaks läikima.“ 

Biodroga MD vananemisvastane CC kreem SPF20 on kerge tekstuuriga hallikas-beeži värvi kreem, mis aktiveerib nahas kollageeni moodustumist, tagades ühtlase jume ja võideldes samaaegselt vananemisega. Anni sõnul on see väga mõnusa lõhnaga CC-kreem. „Meigin end pigem harva ega armasta väga paksu meigipõhja, mistõttu see kreem oli mulle väga sobiv. Jättis nahale kerge kihi ega kuivatanud seda liigselt.“

Klorane shampoon linaekstraktiga ja Klorane juuksepalsam linaekstraktiga on Anni sõnul imehea lõhnaga tooted. „Kui teiste, igasugust keemiat sisaldavate šampoonide ja palsamitega on minu juuksetüübi puhul sageli probleem, et neid on raske juustest korralikult välja pesta ja juuksed jäävad kuidagi rasked, siis Klorane toodetega seda muret ei olnud. Eriti tugevad plusspunktid annan selle eest, et need on parabeeni- ja silikoonivabad tooted,“ kiitis Anni.

Anni lemmiktooteks osutuvad aga Monoderma vitamiin C 10% ampullid näole. Tegemist on biolagunevate ampullidega, mille taimset päritolu sisu on mõeldud kasutamiseks naha värvuse muutuse, hüperpigmenteerunud laikude ja kiirgusest tingitud nahakahjustuse korral. „Toode on lõbusa kujuga pakendis, ampulle on ülimugav võtta kaasa näiteks nädalavahetuse reisile. Saab kaasa võtta täpselt kolm ampulli ja jätta ülejäänu koju, pole vaja kaasa pakkida suurt kreemipurki. Tilgad jätavad naha ülimalt siidiseks ja mõnusaks – tekitab kiiresti sõltuvust! Minu üks uusi lemmikuid!“ rääkis Anni.

Dr. Grandel Timeless suhkruga koorija kehale on Anni sõnul laheda lõhnaga kehakoorija. „See jättis naha väga õliseks – nahk ei vajanud pärast eraldi niisutamist. Kuna mulle meeldib end pikalt kehakoorijaga hõõruda, siis kulus koorijat küllaltki palju, kuna suhkrukristallid sulavad suhteliselt kiiresti,“ avaldas Anni.

La Roche-Posay Lipikar Stick AP+ kreempulk on mõeldud atoopilisele, väga kuivale ning ärritunud nahale. Toote kasutamine aitab vähendada kratsimisvajadust ning atoopilise ekseemi koldeid. Toodet on mugav kaasas kanda ning lihtne ja hügieeniline kasutada olenemata kohast või ajast. „Panin seda veidi oma beebile nahale sügelevale kohale ning tundus, et läks paremaks küll!“ rääkis ka Anni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles