Vaata otse! «Tuhat tervist» räägib DNA-testist, mis tuvastab lapse isa kohe raseduse alguses

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaate «Tuhat tervist» teemadering on seekord väga lai- juttu tuleb nii ravimtaimedest, meeste näonaha hooldusest kui ka põnevast DNA-testist.

Muusik ja proviisor Indrek Ventmann viib tervisesaate vaatajad ravimtaimede infovälja. Kõlab esoteeriliselt, aga pole seda mitte: Eesti tuntuim ravimtaimespetsialist Ain Raal võtab rohu kui arstirohu pulkadeks lahti.  Ja kas teadsite, et tegelikult unistavad ka mehed pehmest ja hoolitsetud näonahast, mida naissool mõnus paitada oleks? Kuidas oma nahatüüp siis ikkagi välja selgitada?

Lisaks põnev teema DNA-testide vallast: umbes iga 25. mees arvab, et laps, keda ta kasvatab või keda naine parajasti ootab, on tema oma, aga tegelikult on beebi isa keegi teine: räägime testist, mis lubab juba raseduse alguses kõhubeebi isa tuvastada. 

Miks üks Lasnamäe kutt kolib Lõuna-Eestisse oma küüslauku kasvatama, räägib näitleja ja muusik Priit Strandberg.

«Tuhat tervist» on uus põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles