Tõhus abi kuivale nahale

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Kütteperioodi algusega tabab paljusid inimesi ebameeldiv üllatus kui muidu kena ja toonuses nahk muutub äkki justkui üleöö kuivaks ja kiskuvaks. Kiire abi leiab kogu ööks peale jäetavatest või lausa kreemina käituvatest niisutavatest maskidest.

Eestlased elavad kliimas, mida iseloomustab enam kui pool aastat kestev suur sise- ja väliskeskkonna temperatuuride vahe. On täiesti normaalne, et temperatuuri langedes muutub meie kliimavööndis õhk kuivemaks, mistõttu muutub ka meie nahk kuivemaks. Kui siia juurde lisada siseruumide soojaks köetud ning sageli samuti kuiv õhk, on muutused nahas tihti silmnähtavad ja kajastuvad koheselt ka enesetundes. Õnneks meelt heitma ei pea, sest Apotheka Beauty sortimendis on tõhusad abilised just sellise, ootamatult ülikuivaks muutunud naha hoolduseks. Need on imelised niisutavad maskid, mida võib kasutada traditsiooniliselt, 10-minutilise näohooldusena, või jätta nahale mõjuma kasvõi kogu ööks, et maski toimeained saaksid maksimaalselt mõjuda ning nahale oma tuge pakkuda.

Nii meestele kui naistele

Apotheka Beauty iluspetsialisti Ede-Ly Täpsi sõnul leiab Apotheka Beautyst mitmeid nii meestele kui naistele sobivaid näomaske, mis toimivad ka kreemina, seega võib neid kasutada kas täiendava turgutusena enne öökreemi või ka selle asemel, kuna neid ei ole vaja nahalt maha pesta. Neile, kes elavad linnas, kus õhusaaste on suurem või kes tunnevad, et nende nahk vajab lisaks niisutamisele ka kerget detoks-tuge, soovitab Ede-Ly BioNike Instant Hydra Detoks niisutavat maski, mis on kerge koostisega, sisaldab naha isepuhastumisvõimet toetavaid ühendeid ning mille võib näkku jätta kasvõi kogu ööks. Vananevale nahale sobib jällegi hästi Vichy Slow Age öökreem-mask, mis aitab parandada naha hapnikuvarustust ja kiirendada selle taastumist tänu resveratrooli ekstraktile, antioksüdandile baikalin. Tänu naha kaitsebarjääri tugevdavatele probiootiliselt saadud bifidobakteritele muudab see naha ka keskkonnamõjude suhtes tugevamaks. Kreem-mask muudab naha siledamaks ja niisutab seda sügavuti. Väsinud ja ärritunud või punetavale nahale mõjub soodsalt Avene rahustav ja niisutav mask, mille toitvad ja niisutavad koostisosad aitavad taastada naha kaitsebarjääri ja optimaalse niiskuse, aga ka tasakaalustavad nahka. Väheses koguses nahale kandes võib öökreemi asemel kasutada ka Lieraci Masque Confort niisutav kreem-maski, mis sisaldab roosat savi ja toimib sügavuti niisutavalt tänu temas sisalduvatele roosi ja Jaapani kirsiõite ekstraktidele, Shea- ning mangovõile ja aprikoosiõlile.

Nende maskide puhul on ühiseks jooneks ka see, et kui need kogu ööks nahale jätta, ei olegi vaja maski eemaldamisega enam tegeleda vaid võib hommikul kohe oma tavapäraste ilurituaalide juurde asuda. Ainult et maski tehes on soovitatav juuksed kinni panna, samuti peab arvestama, et tõenäoliselt vajab padjapüür hommikul pesu.

Copy
Tagasi üles