Mida teha, et uinumine oleks lihtsam ja uni kvaliteetne?

Nordwise
Copy
Foto: Nordwise®

Nüüdisajal on paljudel inimestel probleeme ärevuse, stressi ja depressiooniga, samas ka tähelepanu- ja kesken­dumisvõime langusega. Vähene ja mittekvaliteetne uni on väga olulised tegurid nende probleemide kujunemises ja süvenemises, samas ka mitme haiguse riski suurenemises.

Ebapiisava une vältimiseks ja/või vähendamiseks on kasulik undtoetava toidulisandi kasutamine. Ühelt poolt puuduvad sellel kõrvaltoimed, teisalt, kui selle koostis on süsteemsem, on tema mõju organismi talitlustele komplekssem. Hästi magades toimub ka aju efektiivsem puhastumine.

Selleks et uinumine oleks lihtsam ja uni kvaliteetne, tõime turule toidulisandi Nordwise® UneTegija®, mis sisaldab piimhappebaktereid, L-teaniini, L-trüptofaani, magneesiumi, vitamiini B6, melatoniini, kirsiekstrakti ning melissi. Kuna stress jms võib tekitada ka seedehäireid ja ülemäärast oksüdatiivset stressi, oleme UneTegijasse lisanud Eestis avastatud ning kliiniliselt uuritud piimhappebakteri Lactobacillus plantarum TENSIA®.

Need BioCC OÜ avastatud ning kliiniliselt uuritud piimhappebakterid:

...suurendavad kasulike laktobatsillide üldhulka soolestikus, mis kindlustavad toitainete lõhustamist kergemini omastatavateks ühenditeks;

…varustavad organismi Lactobacillus plantarum'i tüvedega, mis suurendavad organismi loomulikku vastupanuvõimet sooleinfektsioone tekitavatele bakteritele;

…aitavad säilitada ja taastada soolestiku normaalse mikrobioota tasakaalu;

…kaitsevad organismi liigse oksüdatiivse stressi eest.

L-teaniin on aminohape (leidub ka nt teelehtedes), mis aitab säilitada lõõgastust ja und.

L-trüptofaan on aminohape, mis aitab lõõgastuda, säilitada tervislikku und ja toetab vaimset heaolu. Lisaks tekib temast inimorganismis serotoniin, mille paljude kasulike toimete hulgas on ka emotsionaalse tasakaalu ja rahulikkuse säilitamine.

Magneesium koos vitamiiniga B6 aitab vähendada väsimust ja kurnatust, lisaks aitab magneesium kaasa normaalsetele psühholoogilistele funktsioonidele.

Melatoniin lühendab uinumiseks kuluvat aega ja kergendab ajavööndivahetuse väsimusega seotud subjektiivseid kaebusi.

Kirsiekstrakt sisaldab antioksüdante, toetades närvisüsteemi tööd ja vaimset tervist.

Foto: Nordwise®

Meliss on rahvameditsiinis tuntud rahustava ravimtaimena stressi ja unehäirete korral. Ka aroomiteraapias kasutatakse melissiõli, et leevendada masendust, ärevust, unetust ja närvidest tingitud peavalu.

Kasutades sellist toidulisandit, liikudes piisavalt, viibides rohkem värskes õhus ja toitudes tasakaalustatult muutub ka uni paremaks, mis on suur panus meie puhanud, vitaalsema keha ning meele jaoks.

NB! Novembris Nordwise® UneTegija® Apotheka, Benu ja Südameapteekides soodushindadega.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles