Ettevõtted, kes hoolivad oma töötajatest

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva peakontori töötajad kasutavad vajadusel tavaliste kontoritoolide asemel palle. Pallil saab istuda kuni 30 minutit järjest, rohkem ei ole kasulik.
Omniva peakontori töötajad kasutavad vajadusel tavaliste kontoritoolide asemel palle. Pallil saab istuda kuni 30 minutit järjest, rohkem ei ole kasulik. Foto: Jaanus Lensment

Omniva kontoris võeti kolm aastat tagasi kasutusele istepallid, mis aitavad parendada rühti, treenivad selja- ja kõhulihaseid ning tasakaalu. Neid kasutatakse kontoritooliga vaheldumisi, samuti koosolekuruumides.

Kokku telliti 50 palli kahes suuruses. Pallid jagati vastavalt soovijatele, osa saadeti postkontoritesse ja kandekeskustesse üle Eesti. Tagasiside on olnud ainult positiivne. 

Igal aastal on Omnivas ka tervisenädal ning töötajate tervisesse panustatakse muulgi ajal. Näiteks saatis juhtkond tänavusel gripihooajal kandekeskustesse küüslauku, sidrunit ja ingverit töötajate immuusüsteemi tugevdamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles