Teeme kodus lihased mõnusaks!

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii lihtsalt see käibki! Treener Monika Krillo näitab, kuidas saab reie väliskülge, mida on väga keeruline venitada, rullitades kergesti masseerida.
Nii lihtsalt see käibki! Treener Monika Krillo näitab, kuidas saab reie väliskülge, mida on väga keeruline venitada, rullitades kergesti masseerida. Foto: Margus Ansu

Vahtrullist on saanud uus popp ja lihtne abivahend, mis aitab tubastes tingimustes nii koduperenaisi kui ka innukaid treenijaid. Tulemused tulevad kiirelt.

Üks tunne, ja sugugi mitte meeldiv, tabab kevadel igaüht, kes on otsustanud, et nüüd tuleb hakata end liigutama, sest talvega kogunenud polster on ju vaja suveks maha saada ning viimane aeg on end veidigi vormi viia.

See ebameeldiv tunne on lihasvalu. Ja sellest pole pääsu isegi neil, kes on talvel suusatanud ja hakkavad nüüd jooksma, ega neil, kes on pimedal ajal spordisaalis käinud ning valgemate ilmadega hakkavad ratast väntama. Lihased pole uutmoodi liigutustega lihtsalt harjunud, mistõttu valust pole pääsu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles